Electronic Book Anytime Jaye Ford Ben je al bang? The Marvelous

Ebook's Language: Dutch Some Info: Paperback, 368 pages
Ben je al bang?
.
Download Format: MOBI, iBook, DJVU, TXT, PDF, DOC, FB2, RTF, ePub Book's Category: "Thriller"
User's Rating:
145 ratings
Book Stars: 4.14 of 5 stars
Date of Publication: November 5th 2013 by Uitgeverij De Fontein (first published February 22nd 2012) Original Title: -

E-Book Description:

Een beklemmende psychologische thriller Ben je al bang? van een nieuw Australisch talent Jaye Ford.
Een verlaten parkeergarage, laat op de avond. Livia loopt snel door de slecht verlichte ruimte, haar gedachten al bij huis. Tot een man met een zwart masker uit het donker stapt en haar tegen haar auto duwt. Liv weet haar belager van zich af te slaan, en ontsnapt ternauwernoo Een beklemmende psychologische thriller Ben je al bang? van een nieuw Australisch talent Jaye Ford.
Een verlaten parkeergarage, laat op de avond. Livia loopt snel door de slecht verlichte ruimte, haar gedachten al bij huis. Tot een man met een zwart masker uit het donker stapt en haar tegen haar auto duwt. Liv weet haar belager van zich af te slaan, en ontsnapt ternauwernood. Door de plaatselijke pers wordt ze vervolgens tot heldin gebombardeerd – maar dan begint haar nachtmerrie pas echt. Ze ontvangt dreigbrieven die duidelijk maken dat niet alleen zijzelf maar ook haar zoontje gevaar loopt. Wie is deze stalker, die alle details van haar leven kent? Dezelfde engerd die haar eerder tot doelwit heeft gemaakt? Of iemand die ze dacht te kunnen vertrouwen?
Jaye Ford heeft met Ben je al bang? een sterke psychologische thriller afgeleverd voor de lezers van Nicci French en SJ Watson.

Categories: